مشاوره تحصیلی تلفنی دانشگاه بدون کنکور

برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره تحصیلی در مورد مشاوره تحصیلی تلفنی دانشگاه بدون کنکور
از طریق تلفن ثابت تماس حاصل نمایید.

در چند سال گذشته بسیاری از دانشگاه ها در رشته ها و مقاطع مختلف اقدام به پذیرش بدون کنکور دانشجو شده اند که در ادامه به معرفی و توضیحات مختصری پیرامون هر یک خواهیم پرداخت.

 

 

ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد

در سال های گذشته دانشگاه آزاد در مقطع کارشناسی بدون کنکور دانشجو می پذیرد و معیارش برای گزینش فقط سوابق تحصیلی افراد است. این نوع پذیرش به دو دسته کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته صورت می گیرد. منظور از کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد همان لیسانس پیوسته است و افرادی حق شرکت دارند که حداقل مدرک پیش دانشگاهی نظری را در یکی از رشته های تجربی، انسانی، ریاضی و یا هنر داشته باشند.

 

زمان، شرایط و نحوه ثبت نام بدون کنکور کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد

برای ثبت نام بدون کنکور کارشناسی دانشگاه آزاد باید 20 کدرشته محل را انتخاب کنید و در سایت ثبت نامی وارد کنید و منتظر اعلام نتایج بشوید. ثبت نام بدون کنکور کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد هیچ محدودیتی از لحاظ رشته ندارد و همه ی کسانی که مدرک پیش دانشگاهی در هر رشته ای یا داشتن دیپلم 4 ساله نظام قدیم یا دیپلم و یک فوق دیپلم داشته باشند قادرند در هر رشته ای که می خواهند ثبت نام کنند. طبق روال هر سال برای دو ورودی مهر و بهمن ثبت نام انجام می شود. ثبت نام ورودی مهرماه از مرداد ماه و ثبت نام ورودی بهمن از آذر ماه شروع می شود، البته احتمال تغییر تاریخ ها همیشه وجود دارد و سعی کنید همیشه آخرین اخبار را دنبال کنید. مهلت ثبت نام بدون کنکور کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد یک ماه است یعنی حداقل از یک ماه قبل از مهر ماه یا بهمن ماه ثبت نام بدون کنکور کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد آغاز می شود و تا یک هفته قبل از آغاز کلاس ها ادامه دارد.

 

زمان، شرایط و نحوه ثبت نام بدون کنکور کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد

منظور از این مقطع همان ثبت نام بدون کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه ازاد است که هیچ محدودیتی از نظر رشته های دوره کاردانی ندارد و هر کسی میتواند فقط با مدرک کاردانی بدون توجه به اینکه در چه رشته ای باشد، در ثبت نام بدون کنکور کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد شرکت کند. که در این آزمون هم ثبت نام از طریق سایت معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد انجام می شود.

برای ثبت نام باید کارت اعتباری ثبت نام را بخرید و از میان دفترچه ثبت نام بدون کنکور کارشناسی دانشگاه آزاد، 20 کد رشته محل را انتخاب کنید و سپس منتظر اعلام نتایج بمانید تا دانشگاه آزاد با بررسی سوابق تحصیلی تان نتایج نهایی را منتشر کند. ثبت نام بدون کنکور کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد هم، همزمان با ثبت نام بدون کنکور کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد است و در دو نوبت مهر و بهمن انجام می شود.

 

ازاد

 

ثبت نام بدون کنکور دانشگاه پیام نور

در چند سال اخیر دانشگاه پیام نور اقدام به پذیرش بدون کنکور داوطلبان در بسیاری از کد رشته ها کرده است و خیلی از افراد هم به این روال علاقمند شدند و استقبال کردند. خوب است بدانید که هزینه تحصیل در دانشگاه پیام نور در مقایسه با سایر دانشگاه هایی که پذیرش به صورت بدون آزمون دارند کمتر است و حضور در کلاس های این دانشگاه اختیاری است. ثبت نام بدون کنکور دانشگاه پیام نور در دو نوبت مهر و بهمن ماه و فقط هم در مقطع کارشناسی انجام می شود.


 

زمان، شرایط و نحوه ثبت نام بدون کنکور دانشگاه پیام نور

دانشگاه پیام نور در دو نیمسال اول و دوم برای ورودی مهر و بهمن ماه پذیرش دانشجو بدون کنکور را دارد که برای ثبت نام باید به سایت سنجش مراجعه کرده و با انتخاب حداکثر 150 کدرشته محل از میان لیست رشته های بدون کنکور دانشگاه پیام نور ارائه شده منتظر بررسی سوابق تحصیلی شان توسط سازمان سنجش و اعلام نتایج آن باشند. داوطلبان نوبت دوم یعنی ورودی بهمن ماه هم می توانند از طریق ثبت نام تکمیل ظرفیت پیام نور که در آبان ماه برگزار می شود اقدام کنند. به این منظور متقاضیان می توانند فقط و فقط با انتخاب یک کد رشته شانس قبولی خود را برای ورود به دانشگاه پیام نور امتحان کنند. در ضمن ثبت نام تکمیل ظرفیت به صورت حضوری انجام می شود. داوطلبان باید دارای شرایط زیر باشند:

  • دیپلم یکی از شاخه های نظری اعم از ریاضی، تجربی، انسانی + مدرک پیش دانشگاهی
  • دیپلم 4 ساله نظام قدیم
  • مدرک کاردانی (فوق دیپلم)

 

پیام نور

 

ثبت نام بدون کنکور دانشگاه غیر انتفاعی

دانشگاه و موسسات غیرانتفاعی هم بصورت بدون کنکور دانشجو میپذیرند و بخاطر کیفیت بالای آموزشی و تعدد رشته محل های ارائه دهنده این دانشگاه داوطلبان زیادی به این دانشگاه ها علاقمندند. پذیرش دانشجو در این دانشگاه به دو صورت با آزمون (از طریق کنکور سراسری) و بدون آزمون (صرفا با سوابق تحصیلی) می باشد. متقاضیان ثبت نام بدون کنکور دانشگاه غیرانتفاعی می توانند در مقاطع کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) در این دانشگاه تحصیل کنند.

 

زمان، شرایط و نحوه ثبت نام بدون کنکور دانشگاه غیرانتفاعی

ثبت نام بدون کنکور برای افراد هر سال دو بار و برای ورودی مهر و بهمن انجام می شود. در سال های گذشته ثبت نام بدون کنکور دانشگاه های غیرانتفاعی برای ورودی مهر ماه، هم زمان با انتخاب رشته کنکور سراسری یعنی در مرداد ماه و برای ورودی بهمن در آبان ماه انجام می شد. در ضمن امکان ثبت نام بدون کنکور دانشگاه غیرانتفاعی برای داوطلبانی که در کنکور سال جاری ثبت نام نکردند هم فراهم است و همه داوطلبان می توانند 150 کدرشته محل را انتخاب کنند. اگر داوطلبی در جلسه کنکور ثبت نام کرده باشد و غایب باشد باید برای ثبت نام بدون کنکور دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی به شرح زیر را عمل کنند:

1- ابتدا باید به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org مراجعه کرده و بدون نیاز به تهیه کارت اعتباری نسبت به انتخاب رشته از بین کدرشته محل های صرفا با سوابق تحصیلی معرفی شده در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری، اقدام کند.

2- داوطلب باید به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org مراجعه کرده و دفترچه انتخاب رشته بدون کنکور را مطالعه کند.

3- در گام بعدی باید هزینه ثبت نام و انتخاب رشته را با استفاده از کارت های عضو شبکه شتاب پرداخت کند.

4- سپس باید پیش از ثبت نام مدارک مورد نیاز (عکس اسکن شده 3 در 4  یا 4 در 6 با فرمت jpg ، شماره کارت اعتباری، مشخصات دیپلمو سوابق تحصیلی ) را فراهم کنند.

 

داوطلبانی که در کنکور شرکت کرده و مجاز به انتخاب رشته نشده‌ اند یا در جلسه آزمون حضور نداشته اند، مجاز به انتخاب رشته‌ محل هایی که پذیرش آن ها به صورت تاثیر سوابق تحصیلی می باشد، هستند و در صورت انتخاب کدرشته محل‌ هایی که نمره آزمون (کنکور) در آن ها تأثیر دارد، اجازه تایید و ادامه مراحل انتخاب رشته به آنها داده نخواهد شد. جهت ثبت نام بدون کنکور دانشگاه غیرانتفاعی داوطلب باید یکی از شرایط زیر را دارا باشد:

1- دیپلم 4 ساله نظام قدیم

2- مدرک پیش دانشگاهی

3- مدرک کاردانی (فوق دیپلم)

 

کنکور

 

ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی

دانشگاه علمی کاربردی با پذیرش دانشجو بدون کنکور و تنها بر اساس سوابق تحصیلی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته، دانشجو می پذیرد. دانشگاه علمی کاربردی کد رشته های متنوع و زیاد در اکثر واحد های این دانشگاه در مقاطع کاردانی و کارشناسی را ارائه می دهد.

 

زمان، شرایط و نحوه ثبت نام بدون کنکور کاردانی دانشگاه علمی کاربردی

ثبت نام بدون کنکور برای این دانشگاه ها نیز مانند دانشگاه های آزاد، پیام نور و غیرانتفاعی در دو مرحله مهر و بهمن ماه انجام می شود. یکی از شروط ثبت نام بدون کنکور کاردانی علمی کاربردی داشتن مدرک دیپلم در یکی از شاخه های نظری است. افراد مشتاق میتوانند فقط با داشتن مدرک دیپلم در هر رشته ای از میان لیست رشته های بدون کنکور کاردانی دانشگاه علمی کاربردی که در دفترچه ثبت نام علمی کاربردی ارائه می شود، هر رشته ای را براساس علاقه خود و بدون محدودیت انتخاب نمایند.

داوطلبان پس از خرید کارت اعتباری از طریق سایت سنجش و وارد کردن شماره سریال ثبت نامی وارد مراحل ثبت نام شوند و پس از تکمیل اطلاعات شخصی و وارد کردن کد رشته های انتخابی از دفترچه ثبت نام کاردانی دانشگاه علمی کاربردی که حداکثر می تواند 30 کد رشته باشد، ثبت نام خود را انجام داده و منتظر اعلام نتایج بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی باشند. سپس با بررسی سوابق تحصیلی، در صورت دارا بودن شرایط و ظرفیت پذیرش کدرشته انتخابی هرداوطلب وضعیت قبولی افراد مشخص خواهد شد.

 

ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی هر سال در هر دو مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در مهر و بهمن ماه انجام می شود. ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی برای ورودی مهر ماه در اواسط مرداد ماه و برای ورودی بهمن ماه در اواخر بهمن ماه انجام خواهد شد.

 

کنکور

 

ثبت نام بدون کنکور کارشناسی ارشد

افرادی که مدرک کارشناسی از رشته های مختلف تحصیلی را داشته باشند با توجه به این که تمایل دارند در کدام یک از دانشگاه ها و در چه رشته تحصیلی ادامه تحصیل دهند می ‌توانند از این شانس برخوردار باشند که بدون شرکت در هیچ آزمونی و بر اساس سوابق تحصیلی وارد دانشگاه شوند و در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل دهند. اما با توجه به اینکه این افراد کدام یکی از دانشگاه ها را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند با شرایط متفاوتی روبرو می شوند و لازم است که ویژگی های مختلفی داشته باشند.

قبل از اقدام به ثبت ‌نام باید دفترچه هر کدام از این دانشگاه ها را به صورت دقیق و کامل مطالعه کنند تا بتوانند با آگاهی کامل تصمیم بگیرند و فرصت های پیش روی خود را از دست ندهند. دانشگاه های مختلف دانشگاه های دولتی در دو نوبت روزانه و شبانه و همچنین دانشگاه آزاد و پیام نور و دانشگاه پردیس خودگردان و بین الملل و سایر دانشگاه های دیگر در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشجو می پذیرد اما هر کدام از این دانشگاهها شرایط خاص خودشان را دارند و بیشتر آنها اولویتشان با دانشجویانی است که جزو استعداد های درخشان باشند و معدل بالایی را در دوره کارشناسی کسب کرده باشند.

برای آگاهی پیدا کردن از شرایط هر دانشگاه برای پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیشنهاد می‌کنیم که سایر مقالات این سایت را مطالعه فرمایید تا با تمامی شرایطی که وجود دارد آشنا شوید و بتوانید بهترین تصمیم را برای ادامه تحصیل در انتخاب رشته و دانشگاه و شهر بگیرید.

سعی کنید علاوه بر مطالعه کردن مقالاتی که پیش روی شماست همیشه گوش به زنگ باشید تا از اطلاعیه های سایت سازمان سنجش آموزش کشور مطلع شوید تا هر کدام از فرایندهای ثبت نام و انتخاب رشته را دقیقاً در بازه زمانی که مشخص میشود انجام دهید زیرا در مورد پذیرش بدون کنکور کارشناسی ارشد باید در نظر داشته باشید که این پذیرش فقط یک بار در سال انجام میشود و افرادی که این پذیرش را از دست بدهند دیگر نمی توانند از طریق بدون کنکور وارد مقطع کارشناسی ارشد شوند و لازم است که حتما در آزمون ورودی شرکت کنند و امتیاز لازم را کسب کنند تا بتوانند در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل دهند.

 

کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور

افرادی که تمایل دارند در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور ادامه تحصیل دهند می توانند از دو طریق این کار را انجام دهند یکی از آنها شرکت در آزمون سراسری کارشناسی ارشد می باشد و دیگری پذیرش از طریق دوره های فراگیر دانشگاه پیام نور است. در دوره های فراگیر هدف اصلی این است که دانشجو درس ها را یاد بگیرد و لازم نیست که حتما در کلاس شرکت داشته باشند و همین قضیه باعث شده که خیلی از افراد مخصوصا خانه دارها و شاغلین تمایل داشته باشند که از این طریق ادامه تحصیل دهند. پذیرش دانشجو از طریق دوره های فراگیر پیام نور برای مقطع کارشناسی ارشد در یک بازه زمانی مشخص صورت می گیرد.

 

بدون کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

امسال هم مانند سال های گذشته دانشگاه آزاد بر اساس سوابق تحصیلی دانشجویان و بدون برگزاری آزمون اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های مختلف می کند که این پذیرش از بین داوطلبانی است که استعدادهای برتر داشتند و یا در مقطع کارشناسی جزو دانشجویان ممتاز بوده‌اند و کسانی که تمام شرایطی که به عنوان شرایط استعداد درخشان در دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد آمده است را داشته باشند می ‌توانند در این دانشگاه ثبت نام کنند و در صورتی که بررسی ها انجام شود و صلاحیت آنها مشخص شود در این دانشگاه ادامه تحصیل می دهند.

 

بدون کنکور

 

ثبت نام بدون کنکور دکتری

بسیاری از افراد بعد از اینکه مدرک کارشناسی ارشد خود را دریافت میکنند به فکر ادامه تحصیل در مقطع دکترا می‌افتند. بعضی از این افراد برای ورود به این مقطع تحصیلی می‌توانند یکی از این دو راهی که گفته می شود را انتخاب کنند.

 

دکتری بدون کنکور سراسری

این افراد یا می توانند در آزمون سراسری شرکت کنند و درس هایی که به عنوان منابع کنکور شناخته شده است را مطالعه کنند و یا اینکه بدون کنکور و با استفاده از سوابق تحصیلی وارد مقطع دکترا شوند که لازمه این نحوه ورود این است که این افراد باید جزء استعدادهای درخشان باشند و هم در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد معدل بالایی را کسب کرده باشند تا صلاحیت ورود به مقطع دکترا بدون شرکت در آزمون را داشته باشند.

 

دکتری بدون کنکور دانشگاه آزاد

افرادی که میخواهند بدون کنکور وارد مقطع دکترا دانشگاه آزاد شوند باید یک سری ویژگی هایی داشته باشند که هر دانشگاهی که مجوز از وزارت علوم گرفته باشد که پذیرش بدون کنکور انجام دهد این شرایط مشخص می کند و بعد از اینکه مشخص شد فردی شرایط را دارا است مدارک خود را در سایت همان دانشگاه بارگذاری می کند و کارهای ثبت نام را انجام میدهد تا در صورت قبول کردن دانشگاه برای مصاحبه حاضر شود و اگر در مصاحبه هم قبول شود می تواند به عنوان دانشجوی مقطع دکترا در دانشگاه ادامه تحصیل دهد. در صورتی که تمایل دارید مطالب بیشتری در این رابطه بدانید پیشنهاد می‌کنیم سایر مقالات ما را دنبال کنید.