مشاوره تحصیلی تلفنی دانشگاه پردیس های خودگردان یا بین المللی

برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره تحصیلی در مورد مشاوره تحصیلی تلفنی دانشگاه پردیس های خودگردان یا بین المللی
از طریق تلفن ثابت تماس حاصل نمایید.

دانشگاه های پردیس بین الملل یا پردیس خودگردان شعبه هایی از دانشگاه های سراسری هستند که در واقع با هدف جلوگیری از مهاجرت بسیاری از دانشجویان برای ادامه تحصیل به خارج از کشور و همچنین جذب دانشجو از سایر کشور ها تاسیس شد که البته این دانشگاه موفق به جذب دانشجو از سایر کشورها نشد به همین خاطر نام این دانشگاه را از پردیس بین الملل به پردیس خودگردان تغییر دادند. بزرگ ترین تاثیر پردیس های خودگردان را می توان در دانش اموزان رشته تجربی دید. زیرا در کنکور انسانی هیچ پردیس خودگردانی دانشجو نمی گیرد و در کنکور ریاضی هم تنها دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه صنعتی شریف (هنوز شرط مصاحبه برای این دانشگاه برداشته نشده است) در پردیس های خودگردانشان دانشجو می گیرند. بنابراین عملا  چون ظرفیت این دو دانشگاه 415 نفر بوده است پس تاثیر چندانی در قبولی دانش آموزان ندارد. به دلیل تقاضای بسیار داوطلبان برای تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی بزرگترین تاثیر دانشگاه های پردیس خودگردان را می توان در میان داوطلبان رشته علوم تجربی مشاهده کرد که این اتفاق در داوطلبان رشته ریاضی به نسبت کمتر می باشد. ضمن اینکه هیچ پردیس خودگردانی در کنکور انسانی دانشجو نمی پذیرد. از دیگر مواردی که در پذیرش دانشجویان در این دانشگاه ها به دلیل رقابت زیاد مشروط به پرداختن شهریه های بالا می باشد. در ادامه مطلب برای آشنایی بیشتر شما عزیزان به ارائه اطلاعاتی در خصوص زمان و نحوه پذیرش در دانشگاه های پردیس خودگردان،اعتبار مدرک این دانشگاه ها، میزان شهریه و شرایط انصراف از تحصیل در دانشگاه های پردیس خودگردان پرداخته ایم.

 

 

بعضی از دانشگاه ها می توانند با تغییر اسم دانشگاه دولتی به پردیس خودگردان همان دانشگاه شعباتی ایجاد کرده و شروع به جذب دانشجو کنند. مثلا دانشگاه شهید بهشتی دارای پردیس دانشگاه شهید بهشتی می باشد. تا سال 92 قبولی در دانشگاه های پردیس های خودگردان بصورت نیمه متمرکز بود. یعنی در ابتدا سه برابر ظرفیت هر رشته محل به مصاحبه دعوت می شدند و پس از انجام مصاحبه و به شرط تسلط بر زبان انگلیسی قبولی قطعی شده و می توانستند به تحصیل ادامه دهند که از سال 93 این دانشگاه ها از نیمه متمرکز به متمرکز تغییر یافتند و قبولی در این دانشگاه ها تک مرحله ای و صرفا با اعلام سازمان سنجش صورت می پذیرفت. یعنی مانند دانشگاه های دیگر در شهریور ماه در اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش مشخص می شود که دانش اموزی در پردیس های خودگردان (به شرط انتخاب) قبول شده است یا نه، و دیگر شرط مصاحبه حذف شد و در واقع شرایط قبولی در این دانشگاه ها راحت تر شده است. متمرکز کردن پردیس های خودگردان و حذف مصاحبه فواید دیگری نیز داشت و خیلی از باند بازی هایی که در این زمینه صورت می گرفت و قبولی دانش آموزانی که با دادن زیرمیزی با رتبه های عجیب و غریب در بهترین دانشگاه ها قبول می شدند را با محدودیت جدی روبرو کرد.

 

زمان و نحوه پذیرش در دانشگاه های پردیس خودگردان

پذیرش از طریق شرکت در کنکور سراسری صورت می گیرد که تحصیل در برخی از رشته های موجود در برخی از پردیس های دانشگاهی خودگردان به صورت بدون آزمون امکان پذیر است و نیازی به شرکت در کنکور سراسری نخواهد بود. از شرایط دیگر پذیرش دانشجویان در این دانشگاه ها انجام مصاحبه هم بود که در حال حاضر داوطلبان درصورت قبولی در ظرفیت مازاد مصاحبه ای انجام نخواهند داد. به استثنای دانشگاه امیر کبیر و دانشگاه صنعتی شریف که همچنان به شرط مصاحبه دانشجو می پذیرند. ضمن اینکه تاریخ در نظرگرفته شده برای ثبت نام علاقمندان به تحصیل در دانشگاه های پردیس خودگردان در 2 نوبت مهر و بهمن ماه خواهد بود.

 

اعتبار مدرک دانشگاه های پردیس خودگردان

دانشگاه های پردیس خودگردان تحت نظارت وزارت علوم می باشند و اعتبار مدرک این نوع دانشگاه با دانشگاه های دولتی تفاوتی ندارد و همانطور که اشاره کردیم این دانشگاه ها را می توانیم شعبه های دیگر دانشگاه های دولتی معرفی کنیم البته عنوان پردیس خودگردان در مدرک تحصیلی  دانشجویان قید خواهد شد. در دانشگاه های پردیس اساتید درجه یک و برتر تدریس می نمایند و نحوه تدریس در این دانشگاه ها همانند دانشگاه های دولتی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.

 

پردیس

 

میزان شهریه دانشگاه های پردیس خودگردان

در نظر داشته باشید که میزان شهریه در این دانشگاه همانند دیگر دانشگاه ها در هر سال متغیر است اما در حال حاضر جهت آگاهی بیشتر در خصوص میزان شهریه در دانشگاه های پردیس خودگردان به اطلاعتان می رسانیم که شهریه دانشگاه های پردیس در مقطع کارشناسی ارشد مبلغی مابین 20-15 میلیون تومان و برای مقطع دکتری مبلغ 55-30 میلیون تومان درنظر گرفته شده است.

مشکل بزرگی که اکثر دانش اموزان را از انتخاب دانشگاه های پردیس خودگردان منع می کند شهریه بسیار بالای پردیس های بین الملل میباشد که واقعا سنگین می باشند.

تحصیل در پردریس های خودگردان در بعضی رشته ها و بعضی دانشگاه ها بدون کنکور و در بعضی دیگر صرفا از طریق کنکور سراسری ممکن است. شهریه پردیس های دانشگاهی  متغییر است و به عناون مثال شهریه‌های تعیین شده برای مقطع کارشناسی ارشد در پردیس دانشگاهی شماره 2 شهید بهشتی در گروه علوم انسانی شامل 22 میلیون و 400 هزار ریال شهریه ثابت، 2 میلیون و 280 هزار ریال شهریه متغییر و 4 میلیون و 560 هزار ریال شهریه پایان نامه و برای سایر دوره‌ها شهریه ثابت 28 میلیون ریال تعیین شده است.

پردیس های دانشگاهی دانشگاه تهران - جزیره کیش، منطقه آزاد تجاری ارس، دانشگاه صنعتی شریف - کیش، دانشگاه پیام نور- کیش، قشم، دانشگاه هرمزگان - قشم، دانشگاه تبریز - ارس، دانشگاه علوم و فنون دریایی چابهار - چابهار و سایر دانشگاه ها دارای پردیس در شهر محل استقرار دانشگاه هستند.

 

شرایط انصراف از تحصیل در دانشگاه های پردیس خودگردان

طبق مصوبه هیأت امنای دانشگاه های پردیس خودگردان، در صورتی که دانشجویان پس از ثبت نام در دانشگاه های پردیس خودگردان و یا حین تحصیل دراین نوع دانشگاه بنا به هر دلایلی از تحصیل در پردیس های دانشگاهی خودگردان و یا ظرفیت مازاد منصرف شوند، دانشجویان موظف خواهند بود مبلغی را به عنوان هزینه انصراف از تحصیل و یا جریمه، به دانشگاه مربوطه پرداخت نمایند که این مبلغ از سوی دانشگاه مربوطه تعیین خواهد شد.

ولی با نگاهی به تعداد پذیرش پردیس های خود گردان می توان به عدد بسیار بالاتری رسید عددی در حدود 1500 نفر که واقعا تعداد بسیار بالایی می باشد خصوصا با توجه به این که رشته هایی که می گیرند رشته های تاپ مثل داروسازی و پزشکی و دندانپزشکی و تعدادی از رشته های پیراپزشکی. بنابراین پردیس های خودگردان تاثیر زیادی در قبولی این رشته های پرطرفدار دارند.